Ik wil een e-bike

Werknemers van bedrijven in Utrecht en Amersfoort, die tot 35 kilometer van hun werk wonen en voornamelijk met de auto naar hun werk reizen, kunnen met 'ik wil een e-bike' ervaren dat een e-bike een prettig alternatief kan zijn voor de auto.

qoute_4

Iris Wagt, Utrecht
deelnemer project Ik wil een e-bike

“De e-bike is echt een aanrader!”

“Normaal gesproken ga ik met de auto naar mijn werk en ben ik ongeveer twintig minuten onderweg. Ik had mij aangemeld voor een proefrit met een e-bike en kreeg tot mijn verrassing de e-bike voor een hele week te leen!

Ik ben nu iets langer onderweg naar mijn werk maar ik beweeg meer, vermijd de files en bespaar kosten. Het was erg leuk om deel te nemen aan het project van Goedopweg en ik heb inmiddels zelf een e-bike aangeschaft!”

qoute_4